lördag 4 september 2010

Länge sen sist...

... jag bloggade. Vad har hänt?

2 augusti. Började jobba efter semestern. Blev uppringd av Reidar som berättade att Filip har hävt sig över broräcket och ramla ner rakt bland träd och stenar. Det var tydligen ingen idé att ha barngrind då han tog sig över broräcket som var ca 20cm högre. Resultatet blev spricka i skenbenet och gips ifrån tårna upp till ljumsken i 3 veckor.

11 augusti. Filip började dagis trots gipset och det har gått jättebra :) Istället för sko på foten så har han en mokasin och ett skoskydd som är vridet som en åtta. Perfekt :D

23 augusti. Filip får ta bort gipset på morgonen. Känns konstigt tycker han så han vill ha tillbaka gipset ;) men han tog några steg och var bara lite stel i knä och fotled. Gick som charlie chaplin ;) På eftermiddagen så fick han 1,5 årssprutan. Killen är nu 89cm lång och väger 12,980g. Han gallskrek när han skulle mätas men sa inget när han fick sprutan. Konstig kille ibland ;)

28 augisti. Hampus börjar i simskola och han bokstavligen ÄLSKAR det :) Har tur att även hans flickvän Sara går i samma grupp ;)

2 september. Filip fick sin högra hörntand uppe

3 september. Filip fick sin vänstra hörntand uppe.

Vi håller på att revovera badrummet/tvättstugan. Kommer upp nya saker varje dag tycker jag. Vill bli klar NU!!!

Ska dra in fjärrvärme in i huset. De har nu gravt upp hela gatan och en ränna in till hustet. Jag var och "flirtade" med grävskopegubben och han tog bort vårt stora träd på framsidan och körde iväg med det. Vilken syn ;)

Har tyvärr inte blivit så mycket pysslande :( har haft fullt upp med allt annat men snart så ;)

4 september. Idag var jag först med Hampus på simskola. Sen hem och fixa lite med att skruva bort alla element som vi har sålt iväg. Inväntan av köpare sen blev det middag. Stuvade makaroner, korv och broccoli. *mums* Dock fick jag ett frispel av allt tjat och gnat som har varit under dagen så sagt och gjort så packade vi oss ut i bilen och åkte iväg till Oxta och gick en skogsprommenad. Så underbart härligt och energipåfyllande det var.

En liten familjebild ute i naturen :)