lördag 17 april 2010

Loppis, Biiil, aprilväder o skugga

Idag klev jag upp 6:15!!! en lördagmorgon!!! *suck* men skulle iväg med min mamma upp till Gärdehallen för att försöka sälja iväg lite skrot, det kanske är någon annan skatt ;) Loppisen startade kl 9 och det kom ganska mycket folk. Försäljningen var dock inte på topp :( men jag hade slängt med två kartoneger som jag inte har tittat i sen 1997 :-o Där fanns massor med porslinsfigurer och många som var katter. I mitt stilla sinne så tänkte jag att dem får jag nog ha kvar men icke. Det rasslade till och en man kom och handlade tre gånger och köpte olika katter. Så de och lite annat fick nya hem :)

Vid tolvtiden kom Reidar med pojkarna. Filip blev helt galen av att se alla bilar och när vi sa att det var en bil så gick han runt och pekade på alla bilar, stora som små och sa BIIIIL. Han är så duktig :) Så klart fick han en liten bil :)
Hampus fick syn på ett gamalt pennskrin som jag hade som barn och blev så kär i det. Många fack och knappar. Han fick den av mig. Sen la han sina pengar i den och sa att det var en kassa-apparat :)

Idag har det varit aprilväder. Morgonen började med sol som övergick till regn som blev enorma stora snöflingor. Sen blev det sol igen och sen hagel och sist sol. Snacka om lurväder ;)

Filip har även upptäckt sin skugga idag. Han såg den när solen sken in genom fönstret. Han var så gullig när han gick fram och tillbaka för att se vart skuggan har tagit vägen. Han försökte även att ta på den. *go´ungen*

Kramiz.

1 kommentar:

  1. http://scrapbooking4you.se/product_info.php/cPath/113/products_id/3029

    tjenare tjejen!! Det var den här väskan som ligger i mitt skåp i källaren och gärna söker en ny ägare om du är sugen. Jag har letat men hittar den bara hos nettans. Du få hojta till om du känner att du behöver en. Jag kan faktsikt rekommendera den för det ryms mycket och den är hållbar. Men som sagt jag har lyckats få två stycken i mina ägor och det är lite väl lyxigt. Kram.

    SvaraRadera