fredag 30 april 2010

Näsblod och panik!!! samt Majbrasa

Blev idag uppringd vid halv åtta av Reidar som berättar att Hampus blöder näsblod som inte vill sluta. Han ringer till VC kl 8:00 som ger Hampus en tid kl 9:00. Där skickar läkaren honom direkt upp till Öron-, näsa- & halsmottagningen med en akutremiss. Där konstaterar läkaren att ett artär i näsan hade brustit och det pulserade ut blod ur näsan. Såret måste brännas!
Reidar ringer mig på jobbet och jag släpper allt och åker upp till sjukhuset med en väldig fart :/ strundade fullständigt att jag skullle ha fastnat av polisen. Tack och lov så gick allt bara bra.
Väl uppe så möter jag en son som har fått lugnade och som blir allt eftersom mera groggy. Har sett min son "rejält på fyllan". Trots lugnade att som gjorde att han klappt klarade att hålla upp huvudet och tala så blev han hysterisk när de skulle bränna såret. Snacka om att mammahjärtat höll på brista :´( Tack och lov så gick det snabbt.

Nu blir det till att vänta på remissen som skickades till Barnmottagningen för vidare utredning av eventuell blödarsjuka. Min morfar hade en sån och de vill verkligen kolla upp Hampus, vilket känns så otorligt skönt. De tyckte inte jag bara en hysterisk mamma.

På kvällen åkte jag med grabbrna till Majbrasan i Lillhällom, mormor och morfar följde med. Mysigt och alldeles lagomt var det. Trötta killar hade jag dock när vi kom hem. Stod i tidningen att de skulle tända kl 19:15 men tydligen skulle det inte börja förrän kl 20:00 så klockan hann bli sent innan vi kom hem.
Väl hemma däckade Filip och vi andra tog en fika innan det blev natti natti.

Kramiz.

1 kommentar:

  1. Men varför ska ni få så mycket skit? Vad har ni gjort för att förtjäna det? Ni är INTE Värda det :( varför? Hoppas iaf det är bättre med barnen. Att hampus 'glömt' det hemska, att ni får sova gott och ha en härlig frisk helg tillsammans! Tycker så mycket om er. Kraam!

    SvaraRadera