lördag 14 november 2009

Igår kom tårarna.

Igår var jag så slut så tårarna bara rann ner för kinderna. Jag sitter uppe i soffan med Filip lutande mot mig. Det piper när han andas och stackarn har sån hosta så han tappar andan. Skickar mms till min bror och då börjar cirkusen. Han ringer sin bästa vän och hans fru. Bägge är ambulansvårdare. Rådet jag får är att ÅK IN MED HONOM NUUUUU!!! Får nästan ångest om vad jag ska göra. Mina föräldrar vill komma upp och ta hand om Hampus så jag kan åka in. Men är så trött så jag känner att jag fixar inte åka in själv med Filip.

Ringer och ringer Reidar men får inte tag på honom. Till slut går jag in på Stadshusets hemsida och hittar chefen för krogen och ringer honom. Hade tur att han var där just då och han kunde säga till Reidar att ringa hem.

Reidar ringer upp efter en liten stund. "Kräver" att han ska komma hem och åka upp till Akuten med Filip. Samt att han inte ska jobba i helgen. Han ringer upp till RP och tar ledigt lördag och söndag. Sen kommer han hem och hämtar Filip. Filip var vid det här laget som en urkramad liten disktrasa. Kunde knappt få upp ögonen. Andades tungt och hostade.

Tänkte gå och lägga mig bredvid Hampus efter de hade åkt men kunde inte slappna av så jag började ordna upp i min pysselhörna. (Idag så satt jag och pysslade lite medan Filip sov).

Grabbarna kom hem sen vid 3-tiden. Möter en glad kille som har fått inhalera Bricanyl. Hade tagit slangen som sköterskorna sa att han kunde bli rädd för. Men han började tugga på den och gjorde öööö-ljud och alla skrattade åt hans lilla bus. Sen kan man säga tredje-gången-gillt. Den tredje läkaren bekräftade att han hade öroninflammation så det blev kåvepenin för honom.

Sen fick han sova gott i ett par timmar. Skönt för både honom och mig.

På eftermiddagen så la jag ut honom i vagnen. Han fick halvsitta och han sov så gott. Efter 3 timmar väckte jag honom för att få äta lite och för att han skulle kunna komma till ro till natten.

Strax innan 18-tiden åkte vi till primärvården för han började hosta som han gjorde i natt. Dessutom hade han fått små prickar på mage och rygg samt lite på armarna. Läkaren sa att prickarna berodde på den infektion han hade i kroppen sen blev han ordinerad Brickanyl. Så nu sover han gott efter ha fått Bricanyl, alvedon, näsdroppar och penicillin.

Det som jag blir mest fundersam över är att jag frågade läkaren om provet om svininfluensan och han sa att testet var inte 100% säkert, det berodde alldeles på vem som tog det. Han trodde att Filip hade den beryktade "pesten" som han kallade den.

Nu hoppas jag för allt i världen att han får bli bättre.
KramizLite pyssel jag hann göra medan Filip sov. Skickade in dem till tävligen hos House of inspiration har nu i helgen.
3 kommentarer:

 1. Superfina saker du gjort! JAg har också gjort saker dit :-) Du kanske får ha en stämpelfärgläggnings kurs med mig sedan ;-)

  Skönt att ni är bägge 2 hemma och HOPPAS lillkillen får bli frisk nu och vara frisk LÄNGE!!!!!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men vännen det där låter ju inte alls bra:-(. *Kryapåsig-kramar skickas*
  Hoppas han SNABBT blir bättre.

  Hoppas nu resten av familjen klarar sig såå någon orkar med att ta hand om de små + allt praktiskt som måste råddas med hela tiden.

  Kramar M

  SvaraRadera
 3. GRATTIS TILL VINSTEN PÅ HOI CC :-)

  Kram M

  SvaraRadera