lördag 6 februari 2010

Aj aj i örat.

Igårkväll då jag gick och bytte blöja på Filip så passade Hampus på att klättra upp och ta en tops. Hör en duns och sen ett illvrål. Han hade ramlat och slagit sig med topsen i örat, men det förstod jag inte på en gång för hela han bara skakade och skrek av smärta. Dock lugnade han ner sig ganska snabbt och jag såg inget i örat men han hade ont :(
Efter ett tag så gick ner till sovrummen och Hampus hann somna medan jag gick in och la ner Filip i hans säng. Hampus vaknade flera gånger hela tiden och grinade :( Typiskt att alltid sånt här ska hända då jag är ensam hemma. Tack och lov så sov Filip hela tiden, har aldrig sovit så här bra tror jag, så jag kunde engagera mig i Hampus. Vid 1-tiden så tog jag med Hampus och la honom i Reidars säng. Han vill helst ligga i sin egen säng men det blev så mycket upp och ner hela tiden så jag övertalade honom. Jag låg och myste på hans huvud så till sist somnade han gott.
Nu på morgonen säger han att Ajet är borta :) Tar då och kikar i hans öra och ser då typ som grusspår av blod. Ringer till Sjukvårdsupplysningen och hon tycker att vi ska komma in. De hade dock skickat dit många så då det inte var akut så kunde vi vänta en stund hemma så vi slapp vänta där. Så nu tar vi det ganska lugnt och åker väl in dit vid 11-tiden.

Kramiz.

1 kommentar:

  1. NEJ vilken otur. Tuva tryckte en hårnål i örat när hon var liten och vi var på VC med henne och var också tvugna att åka tillbaks så de kunde kolla att det läkt ihop. Hoppas verkligen det gick bra! KRAM!

    SvaraRadera