lördag 6 februari 2010

Det gick inte fort idag.

Fick i Filip lunch innan vi åkte, Hampus ville knappt ha något åt några tuggor. Sen ner med Filip till mormor då han var trött och ville sova. Vi skulle ju bara åka iväg en liten stund, trodde vi.
Kom till primärvården där det satt tre personer och vänta. När det hade gått en timme så säger Hampus att han var hungrig. Ingen av oss som satt i väntrummet hade fått gått in då så jag gick och pratade med en sköterska. Tydligen var det 5 stycken före oss. Dvs 2 satt och väntade i varsina rum. Sa då till att vi åkte ner till McDonald för inhandling av mat. Snabbt ut till bilen ner och handlade och sen tillbaka.
När vi kom tillbaka så hade en fått två till gått in. Hampus hann äta halva sitt Happy meal innan vi fick gå in i ett rum, jippi tänkte jag. Väl därinne så fick vi vänta i nästan en timme. Suck. :/
När läkaren kom och frågade om hans öra så sa Hampus genast: Det gick nog bra!
Efter att ha först tittat lite i örat så fick vi gå in i ett annat rum där det var lite bättre utrustning. Det var blodigt och svårt att se så vi fick gå tillbaka till vårt väntrum och vänta där för att läkaren skulle gå och ringa öronläkaren. Efter att typ ha väntat i ytterligare i en halvtimme så fick vi en akutremiss till öron.
Så ut till bilen sen upp till akuten. Trodde det skulle gå fort då vi hade akutremiss men vad fel man kan ha :( Alla som satt i väntrummet fick både gå in och kom ut igen, samt flera andra människor som kom efter oss.
Väl inne hos läkaren så säger hon högt att hon ska ta bort blodet så hon skulle kunna se. Där flippade Hampus ur och blev rädd. Fick muta honom att vi skulle åka till Giraff-affären = Toys R Us. Läkaren konstaterade ett litet hål sen skrapsår. Så vi fick örondroppar som vi ska droppa i 2-3 gånger per dag.
Sen ut till Giraff för att köpa Bakugan sen till Apoteket. Sen vidare hem och hämta hem Filip för att att äta en sen middag eller tidig kvällsfika kan man väl kalla det.

Kramen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar