måndag 22 februari 2010

Filip blev 1 år idag :-)

Idag blev lillprinsen 1 år. *HIPP HIPP HURRA*
Men var tar tiden vägen???

Dagen startade 6:15. Vi låg kvar i sängen och mös till strax innan 7. Tack och lov för Bolibompa ;) Sen gick vi upp och åt frukost. Då kom Hampus upptassandes för trappen. Sen satt vi och mös i soffan en lång stund. Därefter packade vi våra väskor och åkte till Babysimmet i Matfors. Filip blir mer vild än tam då han hamnar i vattnet. Han bokstavligen ÄLSKAR det :-D Sen hem och förbereda kalaset :-)

Ballonger i massor och sen kom gästerna, mormor o morfar, farbror, kusinerna Ellen o Elis, farmor o farfar. Mycket paket blev det. Bl.a. ett garage, en leksakslåda som var som en brandbil, byggklossar, hockeyhjälm, kläder, silversked, tygdocka samt massa mera.Efter paketöppningen blev det tårta då Filip fick en alldeles egen. Han blev lite försiktig när vi ställde fram den. Först började han ta på den lite försiktigt sen gick det hårt åt på tårtan


Efter tårtan så blev det totalsanering av vår lillprins. Passade på att ta på nykläderna som han hade fått av mormor och morfar.

Strax efter 18 så blev Filip så trött så det var bara gäspningar och ögongnuggningar. Vi gjorde då i ordning vällingflaska och gick ner för att sova. Han orkade dock inte hålla flaskan själv så jag fick hålla den själv. Han åt lite sen totalslocknade han. Han var sååå trött vårt lille födelsedagsbarn :-)

Godnatt alla.

Kramiz.

2 kommentarer: