onsdag 2 juni 2010

Strulig dag och imorgon dagen D

Idag var jag dundertrött efter knappt fått sovit någon. Dessutom hade jag den stora äran att öppna på förskolan. "jippi" lyckliga jag ;) Sen efter mina arbetstimmar har tagit slut så hade jag utvecklingssamtal som gick bra.

Hem och byta om för att senare gå ner till Hampus dagis där de hade vårkonsert. De var såååå duktiga de små. :) Grabbarna höll på att leka efteråt och helt plötsligt började Hampus att blöda näsblod. Samma sida som han har bränt en gång tidigare. Blödandet slutade inte så efter ca 4 timmar åker jag upp med honom till akuten som skickade mig vidare till primärvården. Väl där så visade det sig att det hade slutat att blöda. :/ skönt men surt :/
Åker sen till Hemköp för att handla festis som jag hade mutat honom med att vi skulle köpa.
Kommer hem och ska släppa loss honom ur sin stol och vad ser jag, jo det börjar att blöda igen :(
Går in och fixar en lika dan tuss som han hade innan. Dvs en servet med blodstillande vadd omkring sig som verkade funka då det blev både tryck och medel mot såret. Nu sover han gott i allafall.

Filip har fått duschat ordentligt då imorgon är det dags för operation. Han är dock lite förkyld men de på öron sa att vi skulle komma upp så fick de ta och bedömma tillståndet hos han. Så om allt går bra så kommer han få rör inopererade i hans öron så han slipper öroninflammationer hoppas vi. :)

Nu sova för imorgon blir det en lång dag.

1 kommentar:

  1. Hej där!

    Jättefin kista du har gjort! =) Vad roligt att hitta en ny blogg, ja iaf ny för mig. Såg att du bor i S-svall inte så långt ifrån mig då.

    Kika gärna in hos mig, har en hel del nytt att kika på. Imorron ska jag även lägga ut stämplar som jag ska sälja.

    Ha en bra kväll, kramar Ulrica

    SvaraRadera